mandag 5. februar 2007

Prøv gratis 10 februar - innendørs


Prøv paragliding - innendørs

Vil du ble med på vårt neste paragliderkurs?

Vi inviterer deg til innendørs visning av paragliding. Ta med deg venner og kjente og møt opp denne ettermiddagen.

Du får prøve utstyret og kanskje trekke opp en paraglider og vi forteller deg mer om kurset som starter i mars.

Vi har denne gangen fått bruke Ekneshallen i Krokstadelva. Vi er derfor innendørs, så vi er ikke avhengig av været akkurat denne dagen.

Hvor: Ekneshallen, Krokstadelva, Nedre Eiker
Når: Kl. 15.30 - 18.30

Slik finner du veien:
Fra Drammen: Ta avkjøring til høyre før du kommer til Buskerud Storsenter, ta første vei til høyre og du får Ekneshallen på venstre side.

Fra Kongsberg: Kjør forbi Buskerud Storsenter, ta første avkjøring til venstre, ta til høyre og du får Ekneshallen på venstre side.KURSSTART 3 MARS
Vi har plass til 8-10 elever og vi begynner selve kurset lørdag/søndag 3-4 mars(kl 9-18). Du må sette av de neste 3-4 helgene til kurset. Vi vil også ha teoriundervisning tre-fire kvelder i løpet av kurset.

Kurset koster kr 7500,- og inkluderer ALT. Lån av flyutstyr, hjelm, teorimateriell, medlemskap i DROP og Norsk Areoklubb/Norges Idrettsforbund, samt ulykkes- og tredjemannsforsikring. Vi er meget sikkerhetsorienterte og legger meget stor vekt på sikkerhet under hele kurset og alt utstyr er av beste kvalitet.

Vil du sikre deg plass allerede nå?
Send en mail til kurs@dropfly.no med navn og adresse. Vi vil også gjerne vite din vekt av hensyn til hvilke vinge du skal fly. Betaler du kursavgiften nå er du sikker på plass. DROP, kontonr. 9015.16.11450.

Dersom du ikke kommer med blir selvsagt hele beløpet refundert og du blir satt på venteliste og blir kontaktet før vi starter neste kurs (høsten 2007).

Har du spørsmål kan du ringe instruktør Dag Hovind på 932 00 304, eller sende mail til post@dropfly.no

Ingen kommentarer: