søndag 21. september 2008

Vellykket prøvedag


Det kunne ikke blitt mer vellykket!
Da tåka lettet ble det flotte forhold for paragliding. De som kom for å prøve fikk lange svev langt utover jordet og med innstrålingen fra sola fikk de løft i tillegg.

Vi hadde også besøk av en radio/tv-journalist fra dt.no (se bilde), og det blir innslag i både radio og på lokal tv. Dette er vanligvis innslag som snurrer og vises mange ganger i løpet av en uke, så vi er sikret god publisitet.

Tre er foreløpig påmeldt kurset og vi kommer til å gjennomføre, selv om det ser ut som vi får litt færre enn vi håpet. Vi får være tidligere ute med vårkurset, så får vi nok flere med oss da.

En stor takk til de av klubbens medlemmer som møtte opp og hjalp til: Frode G., Sølve, Roy, Ole-Johan, Roger, Per Håvard, Lasse og Thor.

Etter prøvedagen dro noen til Solbergåsen, mens noen dro til Knive. Flybart begge steder, men det var nok Knivegjengen som fikk best betalt. Aller best var nok turen til Lasse, han traff maksimalt og var den eneste som fikk tur til himmels. I en gromboble på 5 m/s toppet han ut på omkring 1000 meter! Fantastisk bra så sent i september.

Kurset fortsetter med teoriundervisning tirsdag og torsdag, samt mer skolebakketrening neste helg. Vi krysser fingrene for fint vær og ønsker våre nye håpefulle venner velkommen til kurs.

Dag

Ingen kommentarer: