søndag 30. juli 2006

PRØV GRATIS 21 OG 24 AUGUST

GRATIS PRØVEDAGER MANDAG 21 OG TORSDAG 24 AUGUST KL 17-20

Du kan prøve paragliding før du bestemmer deg for å gå kurs.
NÅR? Oppmøte kl 17:00.
HVOR? Vi er avhengig av vinden og informasjon om sted finner du her dagen før. Titt innom oss da!

Vi inviterer deg til en liten bakke i Drammensområdet hvor du får låne utstyr og prøve. Er du heldig får du kanskje et lite svev over bakken?
Ha gjerne på deg støvler med god ankelstøtte og klær som tåler litt, da det er vanlig å skitne seg til litt i begynnelsen.
KURSSTART 26 AUGUST
Vi har plass til 8-10 elever og vi begynner selve kurset lørdag/søndag 26-27 august (kl 9-18) samt et par kvelder uken etter. Du må sette av de neste 3-4 helgene til kurset. Vi vil også ha teoriundervisning tre kvelder i løpet av kurset.

Kurset koster kr 6500,- og inkluderer ALT. Lån av flyutstyr, hjelm, teorimateriell, medlemskap i DROP og Norsk Areoklubb/Norges Idrettsforbund, samt ulykkes- og tredjemannsforsikring. Vi er meget sikkerhetsorienterte og legger meget stor vekt på sikkerhet under hele kurset og alt utstyr er av beste kvalitet.

Vil du sikre deg plass allerede nå?
Send en mail til kurs@dropfly.no med navn og adresse. Vi vil også gjerne vite din vekt av hensyn til hvilke vinge du skal fly. Betaler du kursavgiften nå er du sikker på plass. DROP, kontonr. 9015.16.11450.

Dersom du ikke kommer med blir selvsagt hele beløpet refundert og du blir satt på venteliste og blir kontaktet før vi starter neste kurs (våren 2007).
Pr. 5 august er tre plasser alt reservert.

Har du spørsmål kan du ringe instruktør Dag Hovind på 932 00 304, eller sende mail til post@dropfly.no

LYST PÅ EN TANDEMTUR?

DROP har egen tandempilot, med topp moderne paraglider. Den sikreste veien til himmelen - og trygt ned igjen!

Du kan ta med fotoapparat, eller videokamera og filme hele turen, om du vil. Kanskje du får prøve å styre litt selv, også? En perfekt gave til den eventyrlystne, noen som skal drikkes ut, eller rett og slett fordi du selv vil oppleve drømmen om å fly?

Pris fra kr. 1000,-.

Ring Tandempilot Sølve Weum: 41 41 41 01
Eller send mail til tandem@dropfly.no