fredag 15. september 2006

Invitasjon til verdens første DROP-In Flytreff i Hjartdal 22-24 september

Invitasjon til flytreff for alle PG- og HG-piloter
DROP har herved gleden av å invitere alle til vår nye PG-klubbs aller første "DROP-In" i Hjartdal fredag til søndag 22-24 september.

Det blir et sosialt arrangement for alle oss som har flydilla. Du treffer gamle og nye venner og både peisen og badstua er fyrt opp når du kommer.

DROP kjører kurs i høst og elevene skal også få fly denne helgen, og det er viktig å vise dem vårt gode miljø. I tillegg kommer Drammens Tidende opp for å lage en reportasje fra kurset, og det er ekstra hyggelig å vise fram flymiljøet på denne måten. Om din klubb kjører kurs, så ta gjerne med elevene til Hjartdal denne helgen.

Felles middag fredag kveld
Vi har totalt 55 sengeplasser tilgjengelig på storhytta til Arild, så vi anbefaler deg å melde deg på så fort som mulig, og om du ønsker å få servert deilig lapskaus med lokalt flatbrød og tyttebær når du kommer fredag kveld. Overnatting koster kr 150/pers/døgn. Middag fredag kr 50 (middagen må du bestille først). Betaling ordner vi ved ankomst. Se: www.storhytte.no

Påmelding innen torsdag 21 september, på mail til post@dropfly.no (klikk link til høyre på siden).

Busstransport til start
Vi har leid inn en 16-seters buss som kommer til å kjøre skytteltrafikk mellom landing og start og som også kan hente de som eventuelt flyr XC om forholdene ligger til rette for det.

Ta med deg:
Sengetøy eller sovepose.
Grillmat til lørdag, og egnet drikke etter eget ønske.
Brød og pålegg til frokost og lunsj.

Prøving av nytt utstyr
Går du i tanker om å bytte vinge? Kanskje en prøvetur først?
Vi jobber med å få Termikk&Rotor til å vise deg sine siste modeller. Hvis du vil prøve en vinge denne helgen, så ta gjerne kontakt med Termikk & Rotor først for å gjøre en avtale. Se www.termikk.no

Bildene er hentet fra nettet

Ingen kommentarer: