søndag 14. januar 2007

Fredag/lørdag dagsrapport

Fredag
Natt til fredag gikk det en storm over alpene. Dette merket vi godt i St. Anton også. Huset ristet da det slo ned noe som må ha vært en bølge. Det ristet og slamret noe helt utrolig før det ble stille kort etter.

Fredagen ble derfor kansellert pga. vind. Dag gikk seg en lang tur opp i fjellsiden på motsatt side av dalen, mens Roger vurderte å øve på baklengsstart på landingen, men med den vinden var det ingen opsjon i det hele tatt. Fornuftig. Gutta dro på byvandring istedet.


I det hele tatt, en rolig avslutning på uken vår i St. Anton, men vi hadde stort utbytte av flygingen de dagene vi fikk fly. Og våre to PP2'ere har tatt et stort skritt videre i sin personlige progresjon. Absolutt noe som anbefales som oppfølging etter et PG-kurs. Gledelig er det jo også at vi ikke hadde noen uhell i forbindelse med flygingen!

Lørdag
Avreisedag. Typisk: Sol. Vindstille. Denne dagen var vel den beste siden vi kom. Vi kunne gjerne ha blitt en uke til hvis vi hadde hatt slikt vær. Men vi hadde en problemfri hjemreise, alt utstyret kom greit frem og tilbake.

Da gjenstår det bare å takke for turen!

Ingen kommentarer: