lørdag 3. mars 2007

Dag 1 - Kurset er i gang!

En heller regnfull dag. Vi bestemte oss for å kjøre til ByTheWay ved E18 på Kjellstad. Vi diskuterte planen for kurset, teori og gjennomføring. Lasse spanderte glasscola og vi ble bedre kjent med hverandre. Vi har fire ivrige elever denne gang; Roy, Jens, Raymond og Lasse. De to siste har begge fedre som er gamle HG-piloter og liker dårlig at gutta skal fly klut. Vi får se om ikke pipen får en annen lyd etterhvert?

Etter en stund dro vi optimistiske tilbake til St. Hallvardhallen, men det regnet fortsatt og grusbanen var mest som kvikksand i konsistens. Godt med varmegrader i dag. La ut vingen og prøvde et opptrekk på p-plassen, men den ble bare klissvåt. Men vi lærte at "Øst er bøst" og avsluttet dagen.

Jeg og Roy kjørte til Hokksund for å se på en skolebakke. Den viste seg å være preparert med tråkkemaskin av den lokale alpinklubben og det var ideelt å bruke den til kursing.

Vi la ut den våte vingen. Jeg dro den opp uten problemer og fikk et fint svev langt ut på sletta. Roy fikk også prøve og kom seg i lufta på tredje forsøket. Og hvilket svev! En nyfrest mann kom inn i PG-menigheten i dag.

Se videoen, så skjønner du selv. Hit skal vi på søndag om alt klaffer med været.

Dag

Ingen kommentarer: