torsdag 25. juni 2009

Rapport fra Veko på Voss


Dette er trolig den Veko med det beste været - ever! Det er knall sol fra morgen til kveld, folk bader på stranda, det vinsjes dagen lang med båt og Hangursheisen går hele tiden, stappet med PG-piloter og tandempassasjerer. Det flys mellom 30 og 60 tandemturer pr dag.

Vi har også flere fra DROP her, Frode G. flyr distanse og har flere turer på 30 km, men det butter imot oppe på fjellet. Muligens pga kaldras?

Lasse Store har bestilt seg en Factor og flyr en demo av denne inntil videre. Han var på 2200 idag og fløy lange turer omkring i området både tirsdag og onsdag.

Aina har vært innom, dratt tilbake til heimen, men kommer vel tilbake fredag.

Per Håvard har omsider fått schwing på duken og suser omkring og var på 1800 idag, i t-skjorte og shorts. Han kunne nok dratt høyere, men syntes det greide seg. Fortsetter å skrape rust og er nok snart enda varmere i trøya.

Espen Åshammer flyr endel og har også gjort en kjempeinnsats som frivillig under arrangementet. Han suser omkring høyt og lavt her på Voss. Mest lavt.

BILDE: Fra toppen av Hangursheisen - rett ut mot byen, 660 moh. Klikker du på bildet skal du se noe morsomt - nemlig klesvasken til en av sponsorene, hengende på en wire over en dal på andre siden!

Dag

Ingen kommentarer: