lørdag 26. august 2006

ANDRE KURSDAG SØNDAG 27 AUGUST

Vi møttes på Lerberg kl 10. Jevn vestavind, 3-4 m/sek. Vi dro skjerm og alle ble flinke i denne teknikken. Roy, Aina og Lisa møtte idag. En ny elev, André fra Vikersund kom, og med et par tidligere prøvedager i kroppen tok han baklengsstart som en proff og var uslitelig på jordet. Det klarnet etterhvert opp og sola varmet godt. Regnet som var meldt kom ikke. Vi ga oss i to-tiden. Vi utsatte teorien til 4 september. På vei hjem, forbi Buskerud Storsenter kom regnet... (noen som trenger en dyktig meteorolog?)

Teorikveld torsdag 7 september kl 17-20 på Høgskolen i Buskerud, Drammen. Neste kurshelg 9-10 september.Værmelding oppdatert søndag kl 08:50
Det er stor fare for regn, minst på begynnelsen av dagen. Vi møtes kl 10:00 på Lergberg og ser hva vi får til. Deretter drar vi til Drammen, Høgskolen i Buskerud, og tar litt teori der. De som har PG-filmer kan ta med dette.Oppdatert kl 23:32
Siden det er søndag, tar vi oppmøte kl 10:00, dersom det blir kursing.

Det er ikke en altfor lovende værmelding for søndagen. Svak vind, først fra nord, deretter mer vestlig. Helt skydekke og store muligheter for regn, selv om dette ser litt usikkert ut for øyeblikket.

Oppdatert værmelding og bestemmelse om hvor vi skal være, eller om det kanselleres legges ut før kl 09:00 søndag morgen.

Ingen kommentarer: