mandag 21. august 2006

VELLYKKET PRØVEDAG MANDAG 21 AUGUST

Over all forventning
Etter en "spennende" formiddag rent værmessig, med regn og lavt skydekke, klarnet det opp og det ble både sol og fint vær. Vi kunne vel ikke vært heldigere! Vinden stod rett inn i bakken og skjermene kom lett opp, og med skikkelig løping ble de fleste belønnet med opptil 20 sekunder i paragliderparadiset før de returnerte Moder Jord.

Hele 17 personer møtte opp på denne første prøvedagen i DROP's ferske historie og mange fikk lange og høye svev langt ut på jordet. Det var mange blide fjes å se når de kom opp etter å ha fått sitt alle første svev i skolebakken. Dette fristet til mer.

Vi fortsetter på samme sted torsdag 24, fra klokken 17. Se veibeskrivelse nedenfor. Det blir da endelig påmelding til kurset etter dette. Møt opp og prøv, du også!

Kursplan
Følgende dager blir det kursing:
Lørdag/søndag 26-27 august
Lørdag/søndag 9-10 september
Lørdag/søndag 30 september/1 oktober
Lørdag/søndag 7-8 oktober
Vi regner med at kurset vil være ferdig til dette. Høstværet kan være lunefullt og av hensyn til været vil vi måtte kurse også et par helger etter dette.

Neste kurs blir i slutten av februar 2007, men vi vil da måtte ta en høyere kursavgift pga. relativt høye utgifter til leie av utstyr, forsikringer og teorimateriell. Kurset vil da koste kr 7500,-.

Ingen kommentarer: