lørdag 26. august 2006

FØRSTE KURSDAG LØRDAG 26 AUGUST

MEGET VELLYKKET DAG Oppdatert 17:15.
(klikk på bildene for å se større versjon)
Litt grått og trist på morgenkvisten, men det klarnet opp vi fikk været som var meldt nedenfor. Nordavind og vestavind tvang oss til å gå nederst i bakken ved bilene, der fikk vi trent startteknikk motvinds. Med litt dytting, så fløy alle sammen likevel. Utpå ettermiddagen snudde vinden og det ble delvis termisk, og vi gikk igjen øverst i skolebakken. Med riktig timing, fikk alle seg fine svev langt ned i bakken, og dagen ble avsluttet med en siste flytur, som for alle endte langt ut på jordet. Vi hadde ikke mer enn landet, så snudde vinden 180 grader igjen. Kjempeflaks i tillegg.
I dag hadde vi FIRE jenter som fløy PG! Og bare én gutt. Aina og Lisa er sikre på å gå kurs, mens Cathrine og Karina prøvde for første gang idag. Cathrine er ihvertfall blitt bitt av basillen, mens Karina nok må vente, siden hun har medisinstudier i Danmark, men hun er et stort talent, så jeg håper vi ser henne igjen på kurs senere.

Roy er eneste hane i kurven, enn så lenge, men han fikk seg også fine svev blant flaksende høner.

Drammens Tidende møtte opp tidsnok til å få noen fine bilder til reportasje neste uke og til en avsluttende artikkel senere. De skal følge Aina mens hun går kurs. Det blir nok bra reklame.

Ingen kommentarer: